25n
25N
25N

Pluja de milions a la Comunitat Valenciana amb la Loteria de Nadal

El Gros de Nadal cau a Benetússer

Pluja de milions a la Comunitat Valenciana amb la Loteria de Nadal
22/12/2017 -

La Comunitat Valenciana ha sigut una de les més afortunades en la Loteria de Nadal d’enguany. I és que el desitjat Gros de Nadal ha caigut molt prop de València, concretament, a Benetússer. Enguany, el nombre 71198 ha sigut l’encarregat de repartir quatre milions d’euros a la sèrie (400.000 euros al dècim). L’administració 1 d’aquesta localitat valenciana ha sigut l’agraciada de repartir un dels premis més esperats de l’any.

València Extra ha parlat amb Bernabé Martínez, responsable de l’Administració 1 de Benetússer, que ens ha explicat com ha viscut aquest moment. ‘Imagina’t! Molta emoció i molta il·lusió per haver repartit el Gros de Nadal. Nosaltres ja havíem repartit diversos primers i segons del sorteig del dissabte, però mai el primer premi de Nadal. Ha sigut un moment inexplicable’.

Però això no és tot, ja que abans de les deu del matí, ja es podia escoltar els crits d’alegria quan eixia el segon premi del Sorteig Extraordinari de Nadal. El nombre 51244 ha repartit un total de 1,25 milions d’euros, 125.000 euros per dècim, en la Comunitat. En concret, el nombre ha sigut venut en les localitats de Catarroja, Orpesa, Mislata, Carlet i Alaquàs.

No obstant això, en el que portem de matí, aquesta no ha sigut l’única sorpresa. I és que el tercer premi de la Loteria de Nadal també ha repartit 500.000 euros per sèrie, o el que és el mateix 50.000 euros per dècim a Rafelbunyol i Catral. En concret, el nombre 06914 ha deixat 2,5 milions d’euros en la localitat valenciana de Rafelbunyol, lloc en el qual s’han venut cinc sèries del nombre.

Finalment, i no per això més important, el cinqué premi també ha recaigut a la Comunitat Valenciana. Tant és així que, amb el nombre 05431, que estava dotat amb 60.000 euros a la sèrie, feia desconxar les botelles de cava en les localitats de la Pobla de Farnals, Mutxamel, Alberic i Alaquàs. Ha sigut en l’administració de la Pobla de Farnals on s’han repartit al voltant de sis milions d’euros en vendre 55 sèries d’aquest nombre premiat.

A València Extra podeu comprovar si el vostre dècim ha sigut premiat. Així mateix podeu accedir a la web oficial de Loteries i Apostes de l’Estat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 2 =