25n
25N
25N

'Llum verda', nou microespai d'À Punt per a donar consells diaris a conductors i vianants

'Llum verda', nou microespai d'À Punt per a donar consells diaris a conductors i vianants
30/11/2020 -

À Punt estrena aquest dimarts, 1 de desembre, ‘Llum Verda’, un microespai divulgatiu que cada dia de desembre i gener ofereix consells preventius de seguretat viària a conductors i vianants.

Aquesta producció pròpia, realitzada per EMEEME Producciones y Camaradas Servicios Audiovisuales, compta amb la col·laboració de Ford España, avança la radiotelevisió pública valenciana en un comunicat.

‘Llum Verda’ ofereix píndoles informatives de minut i mig sobre la importància de revisar els coixins de seguretat, comprovar l’estat de les rodes o creuar amb prudència pels passos assenyalats.

També inclou una part didàctica amb consells pràctics per a aprendre com s’ha de col·locar correctament una cadira de seguretat infantil o la manera de conduir amb pluja, entre altres.

Compta amb l’assessorament de Luis Montoro, catedràtic de Seguretat Viària de la Universitat de València (UV), l’Institut Universitari d’Investigació en Trànsit i Seguretat Viària i la Fundació per a la Seguretat Viària (Fesvial).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − dos =