25n
Orgull
Orgull

Llobet demana al director del Consorci que “faça un pas al costat” després de la garrotada judicial en l'Estació Marítima

La regidor del Grup Municipal Popular demana “un revulsiu” en la direcció del Consorci on l’ecosistema emprenedor valencià siga el protagonista del full de ruta

Llobet demana al director del Consorci que “faça un pas al costat” després de la garrotada judicial en l'Estació Marítima
13/07/2021 -

La regidora del Grup Municipal Popular, Paula Llobet, ha demanat al director del Consorci València 2007, Vicent Llorens, que faça un pas al costat després de la garrotada judicial en l’Estació Marítima i per donar l’esquena a l’ecosistema emprenedor valencià.

La regidora del PP s’ha pronunciat així després de conéixer que el jutjat ha rebutjat l’adhesió de la Marina de València al recurs de Fosbury en l’Estació Marítima. “Aquest és el colofó a un balanç nefast de la seua gestió, la qual cosa anava a ser un hub tecnològic de referència segueix amb la meitat de les bases buides”.

“Des del PP ens vam oposar des del principi a adhesió per incomprensible. En primer lloc perquè el Consorci, amb la complicitat del govern de Ribó i de la Generalitat, no va apostar per la col·laboració publicoprivada i ho va adjudicar a una empresa belga en lloc dels emprenedors valencians. I en segon lloc perquè la concessió als belgues incompleix els plecs”, ha assenyalat Llobet.

En aquest sentit, ha recordat que fa unes setmanes el PP va revelar que els plecs de condicions de la concessió d’ús de l’edifici en l’antiga Estació Marítima de València per a la ubicació d’un hub tecnològic conté una clàusula en la qual estableix com a causa d’extinció de la concessió la declaració de concurs de creditors, situació en la qual es troba l’empresa belga Fosbury.

“És lamentable que des del Consorci amb la inacció i desistiment de l’Ajuntament i la Generalitat s’aposte per una empresa belga en concurs de creditors i no pels emprenedors valencians” ha assenyalat Llobet que ha demanat al govern de Ribó “que done explicacions de per què es permet des d’un ens en el qual participa est menystinc als nostres emprenedors”

La regidora del Grup Municipal Popular demana “un revulsiu” en la direcció del Consorci on l’ecosistema emprenedor valencià siga el protagonista del full de ruta. “És moment d’apostar per l’ecosistema emprenedor valencià. Els nostres innovadors es mereixen unes administracions que estiguen a l’altura i ara mateix no ho estan”, ha assenyalat Llobet.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un − un =