caixa popular

Llíria torna a celebrar una nova edició del Concurs de pintura ràpida a l'aire lliure “Pintor José Manaut”

El certamen, que fa honor al reconegut pintor edetà, deixeble de Sorolla, se celebrarà el pròxim 30 de setembre en la Plaça Major

Llíria torna a celebrar una nova edició del Concurs de pintura ràpida a l'aire lliure “Pintor José Manaut”
14/08/2017 -

Pintura en directe, costumista i en un lloc emblemàtic de la nostra localitat. L’Ajuntament de Llíria, a través de la regidoria de Cultura, organitza la segona edició del Concurs de pintura ràpida a l’aire lliure “Pintor José Manaut”, que tindrà lloc el pròxim 30 de setembre a la Plaça Major.

Després de l’èxit de participació de la primera edició, el concurs torna en la setmana gran de les Festes Patronals, l’ambient idoni perquè els artistes puguen reflectir el tema del concurs: els costums, la vida dels carrers edetans, la seua gent i la seua cultura.

Els participants podran utilitzar l’estil i tècnica que preferisquen, en suport de llenç, cartolina o tauler de fusta, i hauran de finalitzar l’obra in situ abans de les 14 hores.

Les obres seran valorades pel jurat el mateix dia del certamen, per a repartir un premi de 700 euros al guanyador d’aquesta edició, de 500 euros per al segon classificat i 300 euros per al tercer. Les obres seleccionades seran part d’una mostra en la sala d’exposicions de Ca la Vila, junt amb altres obres participants.

Els artistes podran inscriure’s el mateix dia del concurs, de 8.30 a 10 hores, en l’Ajuntament de Llíria, o prèviament a través del correu electrònic cultura@lliria.es.

Per a més informació, ja poden consultar-se les bases del concurs en la web municipal www.lliria.es.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + huit =

viva gym canovas
exposicion caps tallats