25n
25N
25N

Llíria sorteja 186 targetes de 30 euros per a utilitzar en el comerç local amb motiu de la campanya de Sant Valentí

Es podran canviar en els establiments adherits a la campanya fins al pròxim 31 de març

Llíria sorteja 186 targetes de 30 euros per a utilitzar en el comerç local amb motiu de la campanya de Sant Valentí
01/02/2021 -

L’Ajuntament de Llíria sortejarà dimarts que ve, 9 de febrer, 186 targetes regal de 30 euros, dins de la campanya comercial de Sant Valentí. Aquestes targetes podran ser utilitzades fins al dia 31 de març en tots els comerços locals que s’hagen adherit a la campanya. Els establiments que vulguen participar podran inscriure’s fins al 10 de febrer en la pàgina web de l’Ajuntament.

En el sorteig participaran totes les persones, majors de 18 anys, empadronades a Llíria abans del 31 de desembre de 2020. Es realitzarà a través d’una plataforma digital de nombres aleatoris, on es vincularà un número amb cada persona empadronada.

Una vegada realitzat, l’Ajuntament publicarà la llista dels premiats, indicant l’horari i la ubicació en la qual han de recollir la targeta. Serà imprescindible presentar el DNI o NIE, i solament es podrà gaudir d’un premi per domicili.

Si passats dos dies de la publicació dels resultats, algun dels premiats no es presenta a recollir la targeta, perdrà el seu dret sobre aquesta i l’Ajuntament passarà a entregar-la a la següent persona en la llista de reserva. El saldo de les targetes no es podrà canviar per diners en efectiu, ni tampoc es retornarà les quantitats que no s’invertisquen en el comerç local.

La Regidoria de Foment Econòmic tracta, amb aquesta iniciativa, de “fomentar el consum per a ajudar el comerç local a fer front al dur impacte econòmic per la pandèmia de la COVID-19”, ha manifestat el responsable de l’àrea, Joanma Miguel.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × dos =