25n
25N
25N

Llíria sol·licita la participació ciutadana per a la implantació del Pla de Mobilitat

Llíria sol·licita la participació ciutadana per a la implantació del Pla de Mobilitat
10/10/2019 -

El tauler d’anuncis de la Seu Electrònica ha publicat l’exposició prèvia del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) de Llíria. Fins al pròxim 4 de novembre, podrà consultar-se la documentació en els Serveis Tècnics de l’Ajuntament mitjançant cita prèvia, i en la mateixa Seu Electrònica per a facilitar l’accés als usuaris, amb la finalitat que la ciutadania realitze les aportacions que considere.

El PMUS de Llíria és l’instrument a través del qual es planificaran qüestions claus per al futur de la mobilitat en el municipi, com l’ordenació viària, el foment de zones per a ciclistes i vianants, la promoció de l’ús de transport públic, camins escolars segurs o la distribució de noves zones d’aparcament.

El regidor de Mobilitat, Paco García, ha assenyalat que en aquest pla “es recullen les iniciatives i actuacions que hauran d’activar-se des de l’Administració local per a establir noves maneres de mobilitat i de foment del transport sostenible al municipi de Llíria”.

D’aquesta manera, “volem impulsar mesures que facen de Llíria una ciutat amable amb els vianants, més segura en el trànsit i on es dinamitze l’economia local”.

Per al seu desenvolupament, ha apuntat l’edil de Mobilitat, “esperem poder comptar amb la participació de la ciutadania en aquesta consulta prèvia i d’aquelles aportacions que les entitats i associacions locals puguen suggerir per a la seua millor implantació”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 5 =