25n
25N
25N

Llíria es convertix en un municipi protegit contra la violència de gènere

La Diputació de València ha entregat la placa acreditativa de la seua inclusió en esta xarxa a les representants de l’Ajuntament edetà

Llíria es convertix en un municipi protegit contra la violència de gènere
08/07/2019 -

La Diputació de València ha donat la benvingut a la localitat de Llíria dins de la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere, que aglutina a un total de 62 poblacions de tota la província.

Per a formalitzar esta adhesió, la diputada d’Igualtat, Isabel García, ha entregat la placa acreditativa de l’ens als 13 nous municipis que s’integren en esta xarxa. Per part de l’Ajuntament de Llíria, les regidores Vallivana Murgui i Consuelo Morató han sigut les encarregades de recollir este distintiu.

La Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere pretén convertir-se en un espai on els ens locals intercanvien experiències, formació i treball conjunt en la lluita contra la violència de gènere, perquè el treball en l’àmbit municipal siga més eficient.

En addició, esta xarxa està complementada per una línia d’ajudes econòmiques a l’administració local, destinat per a desenvolupar programes d’igualtat i activitats en favor de la lluita contra la violència masclista.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 3 =