25n
25N
25N

Llíria s'adherix a la declaració d'oci educatiu “Ens reunim amb uns altres valors”

Llíria s'adherix a la declaració d'oci educatiu “Ens reunim amb uns altres valors”
08/06/2018 -

L’Ajuntament de Llíria s’ha adherit a la declaració d’Oci Educatiu “Ens reunim amb uns altres valors” promoguda per Institut Valencià de la Joventut (IVAJ).

En una societat en què es practica el consumisme com a model prioritari d’oci, esta proposta pretén fomentar, entre els més jóvens, programes i activitats culturals, socials, esportives, extraescolars i de temps lliure que tinguen una intencionalitat educativa i d’adquisició de valors com la garantia d’igualtat i progrés social, que s’impulsen accions amb incidència en la igualtat d’oportunitats i tracte, respecte per la diversitat, la convivència intercultural, la lluita contra la xenofòbia i l’educació en drets humans.

Per a l’edila Mª Cruz García, “des de la Regidoria de Joventut i Infància creiem fermament que l’oci educatiu és un instrument per a la inclusió, la igualtat, la participació i el creixement personal i comunitari, especialment en la infància, adolescència i joventut. Amb esta adhesió volem ajudar a formar persones madures, solidaris i feliços”.

A més, “Ens reunim amb uns altres valors” reclama a les administracions que regulen l’oci educatiu que asseguren en estes iniciatives la qualitat pedagògica, la seguretat i la protecció necessàries, així com el reconeixement i suport a les entitats i col·lectius que realitzen este tipus d’activitats, així mateix demanda el reconeixement del paper del voluntariat juvenil com a forma de dinamització d’activitats d’oci educatiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × tres =

torrent