25n
Orgull
Orgull

Llíria renova la flota del servei de recollida de Residus Sòlids Urbans

El Consistori ha incorporat dos vehicles en els últims mesos per al servei urbà i per a les urbanitzacions

Llíria renova la flota del servei de recollida de Residus Sòlids Urbans
23/08/2019 -

Llíria ha renovat la seua flota de servei de recollida de residus amb dos nous vehicles, que donaran servei tant al nucli urbà com a les urbanitzacions. Aquest divendres s’ha recepcionat el segon camió adquirit pel Consistori.

A l’acte de recepció, que ha tingut lloc enfront de la Casa Consistorial de Ca la Vila, han acudit la Regidora Delegada del servei, Mª Cruz Garcia, l’alcalde Manuel Civera i el tinent d’Alcalde, Paco Garcia, juntament amb l’interventor municipal, el tècnic de Medi Ambient i representants de les cases Renault i Ros Roca.

Segons l’edil del servei, Mª Cruz Garcia, “aquest nou camió, amb una capacitat de càrrega de 4 tones, està preparat per a dur a terme les tasques de recollida en el barri antic, pel fet de tindre dimensions més reduïdes i una major maniobrabilitat.” Esta circumstància li permetrà “entrar en tots els carrers de la Vila Antiga”.

Per a Garcia, “aquesta nova adquisició ve a millorar el servei de recollida, ja que la flota estava prou deteriorada i estaven assíduament els camions al taller.” La idea del departament és anar renovant gradualment totes les unitats amb l’objectiu de mantindre una flota en les millors condicions d’operativitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + set =