25n
Orgull
Orgull

L'Ajuntament de Llíria renova l'àrea infantil del Pic

L'Ajuntament de Llíria renova l'àrea infantil del Pic
21/08/2018 -

L’Ajuntament de Llíria, a través de les regidories de Parcs i Jardins i la d’Obres, ha reformat recentment l’àrea infantil situada en el Barri del Pic. Els regidors dels dos departaments, Manolo Llavata i Francesc Fombuena, respectivament, han visitat la zona per a comprovar la nova cara que ofereix el lloc després de la inversió de més d’11.000 euros.

Els treballs de renovació s’han dut a terme durant la setmana passada, temps en el qual els operaris han estat realitzant una posada al dia de la zona infantil de manera completa, des dels jocs fins al paviment de cautxú. La intervenció s’ha realitzat amb la finalitat de corregir la deterioració que presentaven les instal·lacions del lloc.

Aquest nou espai “s’ha mantingut configurat per a les mateixes edats d’ús originals“, ha explicat l’edil Manolo Llavata. D’aquesta manera, el parc té ara “un total de cinc noves estructures de joc: dos molls individuals, un altre múltiple, un tobogan i un gronxador. Amb açò s’aconsegueix cobrir els diferents estímuls i desafiaments per als i les menors en un lloc amb unes vistes privilegiades”, assenyala el regidor.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 4 =