25n
25N
25N

Llíria renova la seua adhesió al Circuit Cultural Valencià

L’objectiu és la coorganització i copatrocini de la programació escènica, musical i audiovisual entre l’IVC i el municipi edetà

Llíria renova la seua adhesió al Circuit Cultural Valencià
27/06/2018 -

L’Ajuntament de Llíria ha sol•licitat de nou la seua adscripció al Circuit Cultural Valencià de l’Institut Valencià de Cultura (IVC). Segons ha recordat la la regidora de Programació Cultural, Transparència i Participació Ciutadana, Empar Llàcer, “el municipi ja ve participant amb la Conselleria de Cultura en la programació escènica, musical i audiovisual a través de diversos acords subscrits entre les dos administracions”.

La capital del Camp de Túria reunix tots els requisits que l’IVC demana per a poder acollir-se a este tipus de convenis de col•laboració, com són tindre un teatre o espai escènic, disposar d’auditoris, sales de cine i una persona que realitze les funcions de gestió cultural municipal. Per això, el ple de Llíria va acordar adherir-se al Circuit en les modalitats de teatre, dansa, música i cine en valencià.

L’Ajuntament destinarà un pressupost municipal anual per a este tipus d’activitats i assumirà el 50% del caché de les actuacions, mentres que l’altre 50% anirà a càrrec de Generalitat.

Per a Llàcer “este tipus d’iniciatives desenvolupades entre administracions són molt importants i vénen a reforçar el paper que els municipis realitzen en matèria cultural, on el públic es pot acostar a veure i disfrutar de grans obres d’estrena, ja bé siguen en dansa, teatre, música o programació audiovisual”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − huit =

torrent