25n
25N
25N

L'Ajuntament de Llíria recepciona les obres del nou depòsit per al Polígon de Carrasses

El sector industrial comptarà amb una capacitat de 5.000 m³ amb el nou depòsit situat en el Corral de Mossén

L'Ajuntament de Llíria recepciona les obres del nou depòsit per al Polígon de Carrasses
03/06/2021 -

L’Ajuntament de Llíria ha recepcionat provisionalment les obres del nou depòsit per al Polígon de Carrasses, un projecte que naix del Pla Director de Proveïment d’Aigua Potable del terme municipal. Aquest pla contempla les noves zones de demanda d’aigua previstes en els instruments de desenvolupament urbanístic i les infraestructures necessàries per a satisfer aquestes demandes.

Les obres d’aquest depòsit, realitzades per l’empresa Bertolín, van començar abans de l’inici de l’Estat d’Alarma, el mes de març de 2020, i han finalitzat recentment amb la signatura de les actes de recepció provisional, que ja han rebut l’informe favorable dels tècnics i empreses subministradores.

La regidora d’Ordenació del Territori i del Cicle Integral de l’Aigua, Elena Jiménez, ha manifestat “que es tracta d’un depòsit cobert, semisoterrat, recolzat en pedra, i dividit en dos gots totalment independents de 2.500 m³ cadascun”. Les actuacions per a la construcció d’aquest depòsit s’han executat en dues fases.

La primera s’ha centrat en la construcció d’una canonada entre el Pou de Sant Vicent i el Polígon Industrial de Carrasses. Aquesta també ha inclòs el condicionament de la parcel·la municipal del pou, amb actuacions com la instal·lació d’infraestructures elèctriques de mitjana i baixa tensió, l’execució d’un nou sondeig o l’edificació d’una caseta de control.

D’altra banda, la segona fase ha permés que el sector industrial compte amb un depòsit de regulació, situat en el Corral de Mossén i amb una capacitat de 5.000 m³.

“Amb aquesta actuació, es culmina l’última connexió exterior que li restava al sector SI-1 de Carrasses per a completar el seu desenvolupament urbanístic, que en l’anterior legislatura va executar la seua connexió elèctrica amb una nova subestació. D’aquesta manera, la zona industrial està preparada al cent per cent per a continuar atraient noves empreses i operadores logístiques, com les que s’han implantat en els últims anys”, ha destacat Elena Jiménez.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + dos =