25n
25N
25N

Llíria prorroga 7 dies més algunes de les restriccions pel COVID

Llíria prorroga 7 dies més algunes de les restriccions pel COVID
26/11/2020 -

L’Ajuntament de Llíria ha prorrogat, durant set dies més, les mesures extraordinàries establides enfront del COVID, encara que ha modificat algunes de les restriccions. La resolució publicada hui estarà vigent, en principi, fins al pròxim 3 de desembre.

En este sentit, s’ha decidit reprendre l’activitat en els tallers municipals d’Alzheimer, de Memòria, i Pentagrama, així com en el Centre Ocupacional, amb el màxim compliment de les mesures de prevenció i seguretat aplicables. Tot això amb la finalitat de donar resposta a les necessitats de les persones usuàries i les seues famílies, procurant afavorir el seu benestar i situació cognitiva personal.

De la mateixa manera, s’ha acordat reprendre els actes culturals organitzats per l’Ajuntament de Llíria, però establint una limitació màxima de l’aforament del 30%.

La resta de mesures es mantenen conforme als anteriors decrets i que contemplaven el tancament de parcs i jardins, la suspensió de la cessió d’espais municipals, o el tancament dels vestidors de les instal·lacions esportives, entre altres.

Respecte als serveis municipals, es manté l’atenció presencial només en l’Oficina d’Atenció Ciutadana, Serveis Socials i Oficina de Recaptació amb cita prèvia. En la resta s’atendrà telefònicament. Continuarà tancat l’Espai Jove i la Biblioteca només prestarà el servei de préstec i devolució de llibres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 1 =