caixa popular

Llíria posa en marxa un Programa d’Oci Inclusiu

Llíria posa en marxa un Programa d’Oci Inclusiu
08/08/2018 -

Llíria ha iniciat un Programa d’Oci Inclusiu amb l’objectiu de millorar l’autonomia de les persones amb discapacitat intel·lectual. Aquest programa, impulsat per l’Ajuntament de Llíria a través de l’Àrea de Polítiques Inclusives, brindarà les ferramentes necessàries a aquestes persones per a gaudir del seu temps lliure de manera independent.

Els objectius d’aquest Programa d’Oci Inclusiu es treballaran a través d’una sèrie de tallers específics, que es portaran a terme durant tot el mes d’agost de dilluns a divendres, en horari de 09 a 14 hores, a l’Espai Jove. El període d’inscripcions està ja obert, però les places són limitades.

“Aquesta nova proposta busca millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, especialment pel que fa al desenvolupament dels seus interessos i preferències” ha explicat la regidora de Polítiques Inclusives, Vallivana Murgui. “Aquests tallers estan dissenyats per oferir-los un suport per gaudir del seu temps lliure i, alhora, establir una sèrie de pautes perquè puguen ser autònoms i gaudir de l’oci en comunitat”.

A més dels tallers específics, aquest programa comptarà amb sessions de lectura, a càrrec dels xiquets i xiquetes del programa Estiueja’t. D’aquesta manera, els participants dels dos programes podran beneficiar-se i aprendre mútuament, fomentant “la inclusió de tots els col·lectius dintre de la nostra societat”.

Estiueja’t: matins plens d’activitats per als xiquets d’entre 6 i 12 anys

El programa Estiueja’t continua oferint un grapat d’activitats lúdiques per als xiquets d’entre 6 i 12 anys, durant tot el mes d’agost. L’Espai Jove els ha preparat tot un seguit d’activitats: conta-contes, visites, jocs i molt més. Serà cada matí, en horari de 10 a 13 hores, en l’Espai-Casa de la Joventut. Les inscripcions romandran obertes durant tota aquesta setmana.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × tres =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris