25n
25N
25N

Llíria presenta la seua primera Agenda municipal per la igualtat de gènere

El nou instrument de treball del personal municipal ha comptat amb la col·laboració del Centre Ocupacional El Prat i l’Escola d’Adults

Llíria presenta la seua primera Agenda municipal per la igualtat de gènere
15/12/2017 -

L’Ajuntament de Llíria comença 2018 apostant fermament per avançar en els valors de la igualtat de gènere des de l’administració, com a exemple a seguir per la resta de la ciutadania en la construcció d’una societat d’igualtat d’oportunitats entre dones i homes.

Amb este objectiu, Ca la Vila ha sigut el lloc elegit per a la presentació de la primera Agenda municipal per la Igualtat de Gènere, una iniciativa que s’emmarca en el Pla d’Igualtat Municipal i que pretén fomentar des de l’administració local estos valors per a un canvi social real.

Este nou instrument de treball ha comptat amb la participació de diferents col·lectius locals, com són el Centre Ocupacional El Prat i l’Escola d’Adults (EPA) de Llíria.

“És sens dubte una oportunitat única per a construir el municipi igualitari que volem, des de l’administració com a primer garant de valors imprescindibles per a tota la ciutadania, que no poden ser altres que la inclusió, el respecte a la diversitat, les identitats pròpies i la lluita contra la violència per raó de sexe”, ha assenyalat l’alcalde, Manolo Civera.

La portada de l’agenda arreplega el conjunt de fotografies produïdes durant el Taller de Fotografia “Dónes mirant dónes. De la qüestió personal a la pública”, organitzat des del departament de Benestar Social dins de la Programació per la Igualtat de Gènere. Les fotografies arrepleguen diferents escenaris en els quals es visualitza el dia a dia i l’essència de la dona edetana, des de les més joves fins a la més longeva d’elles, amb 102 anys d’edat.

A esta recopilació d’imatges, s’uneixen les il·lustracions que simbolitzen estos valors, realitzades per l’alumnat del grup de pintura de la EPA i la labor en la confecció de l’agenda de les persones usuàries del Centre Ocupacional.

“Amb estes iniciatives volem mostrar-vos que el nostre treball s’encamina més que mai a fer partícip a tota la ciutadania en el canvi cultural cap a la igualtat d’oportunitats entre home i dones, des de la cooperació de tots els col·lectius, per a seguir complint els objectius dissenyats en el Pla Municipal d’Igualtat”, ha destacat la regidora de Polítiques Inclusives i Benestar Social, Vallivana Murgui.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − quatre =

bombers
CCCC
bombers