25n
25N
25N

Llíria presenta en Fitur 2018 el programa turísticocultural “Ciutat de Meravelles”

La fira internacional de Madrid serà el marc triat per a mostrar la proposta que pretén contribuir a dinamitzar el turisme de la localitat

Llíria presenta en Fitur 2018 el programa turísticocultural “Ciutat de Meravelles”
15/01/2018 -

L’Ajuntament de Llíria va declarar 2018 any “Llíria, Ciutat de Meravelles”, projecte d’estratègia i promoció turística que pretén revitalitzar el municipi com a important destí de turisme cultural. Esta iniciativa serà un dels eixos centrals de la promoció de Turisme Llíria en Fitur que se celebrarà del 17 al 21 de gener. La regidoria de Turisme edetana participa en nova edició de la fira turística de Madrid dins del Patronat Provincial “València Turisme”

Durant 2017, els veïns de la localitat van tindre l’oportunitat, gràcies a la campanya “Meravelles Llirianes”, de votar els seus monuments i recursos turístics preferits d’entre els catorze que optaven al títol. Els seleccionats són la representació de tot el patrimoni edetà i pretenen donar a conéixer el valor patrimonial, històric i artístic de Llíria.

El grup de les set meravelles està compost per l’ermita i font de Sant Vicent, l’església de la Sang, “Llíria, Ciutat dels músics”, el Tossal de Sant Miquel, els Banys Àrabs, l’Edeta romana i la façana-retaule de l’església de l’Assumpció. Des de Turisme Llíria es facilita als visitants el descobriment d’estes “meravelles” gràcies a les rutes dissenyades i senyalitzades com són “La Llíria Histórica”, “La Ruta de les Ermites” i “La Ruta IberoEdetana”.

D’altra banda, estes rutes són l’escenari de tres destacades experiències turístiques, que també estaran presents en este certamen de Fitur, el programa de visites guiades “Històries Nocturnes”, el Festival de la Ruta Iber-Edetana “Iber-Llíria” i “El Desenjazz”, Festival Internacional de Patrimoni, Gastronomia i Música de Llíria. Així com els productes turístics “Llíria en Ruta” i “LlíriArt”.

L’acte principal d’enguany, en Fitur, serà el divendres 19 de gener a les 11.00 hores en la sala de premsa A de l’espai Comunitat Valenciana, on es realitzarà la presentació del programa “Llíria, Ciutat de Meravelles”. A més, i com a gran novetat, s’exhibirà el Tour virtual, una útil ferramenta de noves tecnologies dissenyada per a permetre a l’interessat conéixer, en profunditat, els monuments i espais arqueològics de Llíria com a pas previ a la vista in situ.

Presentació en Llíria

Però abans d’esta presentació en el certamen madrileny, l’Ajuntament donarà conéixer a la ciutadania el programa turísticocultural que es realitzarà enguany amb motiu de la commemoració de “Llíria, Ciutat de Meravelles”. L’acte tindrà lloc demà dimarts, 16 de gener a les 19.00 hores en Ca la Vila.
El regidor de Turisme, Paco García, ha destacat que “en esta ocasió volem apostar per difondre este projecte que va nàixer de la societat civil per a promocionar este gran patrimoni cultural, arqueològic, arquitectònic, mediambiental i musical, que tenim els llirians. Fitur, a més, és un dels millors aparadors per a dur a terme esta estratègia de projecció turística de Llíria com a destí de qualitat de l’oferta d’interior i de turisme cultural de Valencia”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 18 =

bombers
CCCC
bombers