25n
25N
25N

Llíria presenta en Fitur un avanç de l'audiovisual sobre les Termes Romanes de Mura

Llíria presenta en Fitur un avanç de l'audiovisual sobre les Termes Romanes de Mura
24/01/2020 -

Les presentacions per als professionals del sector han centrat hui l’agenda d’activitats de Turisme Llíria en Fitur 2020. La jornada s’ha iniciat amb la promoció del Santuari Oracular i les Termes Romanes de Mura. Després de la finalització dels treballs de recuperació i posada valor d’este complex del segle I, prevista per al mes de febrer, tornarà a obrir-se per a les visites turístiques.

A més, s’ha presentat un avançament de l’audiovisual “El gran sueño edetano de Nigrino: Santuario Oracular y Termas Romanas de Mura” (https://youtu.be/eQE8bpRBpnM), produït per l’Ajuntament de Llíria per a reforçar la interpretació d’aquest extraordinari conjunt arquitectònic d’època romana. Mitjançant les més avançades tecnologies de Motion Graphics i 3D es revelarà el seu aspecte real exterior i interior, amb la presència també d’actors reals que donaran vida a personatges de l’època com l’edetà Marc Corneli Nigrí.

Igualment, s’ha donat a conéixer en aquest programa de presentacions l’atractiu que suposa la declaració de Llíria com a Ciutat Creativa de la Música per la Unesco. Més de 170 esdeveniments, tant nacionals com internacionals, i de variats estils, se celebren anualment en els més 30 espais existents per a gaudir de la música en viu, molt d’ells en monuments històrics de la població.

A més, formar part de la Xarxa de Ciutats Creatives de la Unesco contribuirà a ampliar l’oferta turística del municipi amb la incorporació de nous productes musicals basats en la música, el patrimoni i altres camps de creativitat.

Els tinents d’alcalde Fina Torrijo, Paco García i Mª Cruz García han participat en les diferents presentacions, acompanyats també pel tècnic de Turisme Llíria, Vicent Sesé, i la directora del projecte de Ciutat Creativa, Mª José Viñals.

Finalment, Turisme Llíria ha presentat també la tercera edició del festival de músiques del món i ritmes ètnics “LLUM FEST”, i la seua nova web que estarà visible per a les persones usuàries en les pròximes setmanes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 − dos =

mercat medieval ontinyent