caixa popular

Turisme Llíria propone diversas actividades para la Feria de la Primavera

La regidoria de Patrimoni oferix també un horari especial d’obertura dels monuments

Turisme Llíria propone diversas actividades para la Feria de la Primavera
28/03/2018 -

L’Ajuntament de Llíria, des de l’àrea de Comerç, Turisme i Patrimoni, ha organitzat una variada agenda d’activitats per a disfrutar dels atractius de la localitat edetana durant els dies festius de Pasqua.

Dins de la programació de la primera Fira de la Primavera, Turisme Llíria ha preparat dos visites guiades. Este pròxim 31 de març es podrà realitzar una pujada al campanar de l’església de la Sang, en l’únic dia de l’any en què es realitza esta activitat al no sonar les campanes per ser Dissabte Sant. La torre va ser el primer element construït de l’antiga església medieval de Santa Maria i conté un conjunt de sis campanes incloent la històrica “De Foch” fabricada en el segle XVI. Les visites es faran en grups reduïts de 10 persones cada 15 minuts entre les 11.00 i 13.00 hores.

Igualment, el dissabte 7 d’abril a les 11.00 hores s’oferirà un recorregut guiat Edeta romana, des del Molló del Pla de l’Arc passant pel temple Oracular i Termes de Mura i pels Mausoleus Romans. La visita eixirà des del recinte firal situat en el carrer Pla de l’Arc. Precisament, Turisme Llíria instal·larà en este espai un punt d’informació este dia.

De la mateixa manera, la regidoria de Patrimoni i Turisme hi ha disposat un horari especial d’obertura d’alguns monuments històrics, en concret de l’església de la Sang, els Mausoleus Romans, els Banys Àrabs, el Museu Arqueològic de Llíria i el Museu Silvestre d’Edeta. D’esta manera, a més de disfrutar de l’oferta d’activitats lúdiques d’estes jornades, els visitants podran conéixer una part vital del conjunt monumental de la ciutat.

Fira de la primavera

Esta gran oferta d’oci arriba enguany amb una de les grans novetats de les festes, la I Fira de la primavera, que reunirà en la zona del Pla de l’Arc un conjunt d’atraccions i altres activitats com una fira del llibre i el taller de catxirulos organitzat per la regidoria de Joventut per als dies 3 i 4 d’abril de 17 a 19 hores.

Al seu torn, esta proposta lúdica es pot acompanyar amb la gastronomia més típica d’estos dies, que enguany es presenta en forma de mona musical i que podrà adquirir-se en diferents forns del municipi.

Exposicions

Per a complementar tota esta programació, no cal perdre’s dos exposicions que s’inauguraran en estes jornades, “València aprén a volar” en el centre Multiusos i
La mostra del fotògraf edetà Sergio Sánchez, “14 besos meravellosos”.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + 4 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris