25n
25N
25N

Llíria prepara la seua adhesió a l'Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible

L’alcalde Manolo Civera s’ha reunit amb la directora general de Cooperació, Xelo Angulo

Llíria prepara la seua adhesió a l'Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible
18/11/2020 -

L’alcalde Manolo Civera ha abordat amb la directora general de Cooperació Internacional al Desenvolupament, Xelo Angulo, la futura adhesió de l’Ajuntament de Llíria a l’Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible. Aquesta iniciativa impulsada per la Generalitat pretén sensibilitzar a la societat valenciana sobre els objectius de desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030 aprovats per Nacions Unides.

En la reunió mantinguda amb la responsable autonòmica, el primer edil li ha traslladat la intenció de proposar al ple l’adhesió del municipi a aquesta Aliança, “ja que Llíria manté un ferm compromís amb els ODS per a des del local contribuir a la consecució d’aquests reptes globals”. “La participació en aquesta xarxa ens permetrà, a través de la col·laboració amb altres administracions, generar sinergies i promoure accions conjuntes per a treballar en eixa línia per a un desenvolupament sostenible i inclusiu”.

Fons Valencià per la Solidaritat

Una altra de les qüestions que es va tractar en la trobada va ser la també incorporació de l’Ajuntament de Llíria com a soci al Fons Valencià per la Solidaritat. Aquesta entitat orienta els seus esforços des de l’àmbit valencià al desenvolupament dels països empobrits mitjançant un fons econòmic que faça possible la realització de projectes de cooperació internacional.

En este sentit, “Llíria, que ja ha participat anteriorment en altres projectes de cooperació internacional, també es vol sumar a estes actuacions per a construir un món millor, per la qual cosa estem treballant ja per a ingressar en el Fons i assumir el compromís de dotar pressupostàriament una partida anual per a col·laborar en iniciatives de cooperació al desenvolupament i l’acció humanitària”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + quinze =