25n
25N
25N

Llíria demana que els fons de la UE arriben a les entitats locals

Llíria demana que els fons de la UE arriben a les entitats locals
06/08/2020 -

El tinent d’alcalde de Llíria, Paco García Latorre, va defendre en el ple la proposta d’instar al Govern de Coalició d’Espanya perquè els 140 mil milions d’euros del Fons de recuperació de la UE per a finançar la reconstrucció de les economies dels països membres, arribe també a l’esfera municipal.

Segons García, les entitats locals són una anella clau en la reactivació econòmica i social. Són les administracions junt amb les CCAA que més han contribuït a pal·liar els efectes de la crisi sanitària.

El govern de Coalició ha de cooperar i distribuir les ajudes de manera proporcionada entre les tres administracions, estatal, autonòmica i local, ja que de les tres depén el fet de poder establir un pla de reconstrucció que mantinga l’estabilitat econòmica, laboral i de prestacions socials.

L’edil de Llíria afig que, la participació de les Entitats Locals, com a expressió del principi de subsidiària, deu veure’s com un element actiu i determinant de l’èxit de les polítiques públiques en la superació dels efectes adversos de la pandèmia en l’orde social i econòmic. El factor de proximitat facilita la màxima agilitat per a arribar tant a tot el territori com a tots els ciutadans.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + 12 =

bombers
CCCC
bombers