25n
25N
25N

L'Ajuntament de Llíria permetrà ampliar l'espai de les terrasses

També promourà el tancament temporal de carrers al trànsit per a facilitar les necessitats del sector de l’hostaleria

L'Ajuntament de Llíria permetrà ampliar l'espai de les terrasses
06/05/2020 -

L’Ajuntament de Llíria permetrà ampliar l’espai de les terrasses dels bars i restaurants de la localitat, perquè puguen adaptar-se a les condicions establides en la fase de desescalada. “L’objectiu és que el sector puga mantindre una activitat almenys rendible, amb les limitacions del 50% de taules permeses i la distància mínima de seguretat entre elles”, ha assenyalat la regidora de Llicències i Ocupació de Via Pública, Isabel Llopis.

D’esta manera, “es pretén ajudar als hostalers locals que seran uns dels col·lectius professionals més castigats pels efectes adversos de la crisi del coronavirus”, ha afegit.

El seu departament remetrà esta setmana una circular a tots els establiments amb la informació sobre les condicions en els serveis de terrassa que es permetran a partir del dilluns 11 de maig, i requerint-los al fet que presenten una proposta amb la superfície que necessitarien ocupar per a aconseguir una millora en el rendiment econòmic de la seua activitat i contrarestar la reducció de l’aforament.

“S’estudiarà cada cas i es permetrà l’ampliació de l’espai sempre que siga possible, perquè es respecta la mobilitat adequada dels vianants, no perjudica altres comerços i complix amb les distàncies de seguretat exigibles”, ha explicat la regidora.

Per a facilitar la seua aplicació, l’Ajuntament adoptarà diverses mesures com anul·lar places d’aparcament en zona blava o el tancament de carrers al trànsit, durant els caps de setmana.

Estes són algunes de les primeres iniciatives que el Consistori edetà està impulsant ja per a promoure la reactivació del comerç local. En el mateix sector de l’hostaleria, ja es va establir, per exemple, l’exempció del pagament de la part proporcional de la taxa terrasses durant en el període en el qual no han pogut desenvolupar l’activitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × cinc =