25n
25N
25N

Lliria millora les instal·lacions del Pavelló Vell

Els treballs consistiran en la construcció de nous vestidors i l’eliminació de barreres arquitectòniques en l’entrada del recinte esportiu

Lliria millora les instal·lacions del Pavelló Vell
20/06/2018 -

L’Ajuntament de Llíria durà a terme a partir de dilluns que ve, 25 de juny, les obres de millora del Pavelló Vell que contemplen, com a actuació principal, la construcció d’uns nous vestidors accessibles en la zona d’entrada des de l’avinguda dels Furs. Estos treballs compten amb un pressupost de 121.000 euros procedents de fons municipals i la seua finalització està prevista per a l’inici de la temporada esportiva.

El regidor d’Obres, Francesc Fombuena, hi ha assenyalat que “es tracta d’una obra necessària que dóna resposta a les demandes dels usuaris d’esta instal·lació”.

Per la seua banda, l’edil d’Esports, Pedro Vicente, ha manifestat que els actuals vestidors “han quedat obsolets, tant en espai com en materials i condicions d’accessibilitat i salubritat, per la qual cosa és necessària l’execució d’uns nous adaptats a les necessitats esportives”.

Esta actuació preveu també noves instal·lacions d’electricitat i llanterneria, així com la col•locació de panells solars que aporten l’aigua calenta sanitària al recinte esportiu.

Dins dels treballs, es projecta igualment cobrir l’accés així com dotar d’accessibilitat a l’entrada, ja que ara hi ha una barrera arquitectònica difícil de salvar per a les persones amb diversitat funcional.

L’inici de les obres no suposarà la paralització de les activitats en la pista esportiva, ja que es mantindrà l’accés des del carrer Sant Miquel, a través de la piscina municipal.

Amb estes actuacions es dóna continuïtat al pla de renovació i millora de les instal·lacions esportives emprés pel Govern municipal i que es van iniciar en el Pavelló Vell amb la substitució de les plaques de fibrociment per una nova coberta amb més aïllament tèrmic i un nou mur lateral amb més il·luminació natural i ventilació.

També s’ha dotat de nous vestidors i pista de joc al Pavelló Pla de l’Arc, s’han reformat uns vestidors del camp de futbol i hi ha projectats altres per a la Ciutat de la Raqueta. A més, en l’última setmana, estes millores s’han vist completades amb l’equipament de desfibril·ladors semiautomàtics convertint estes instal·lacions en espais cardioprotegits.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + 20 =

CCCC
torrent