25n
25N
25N

Llíria presenta a l'AVT un nou producte turístic per al mercat asiàtic

Turisme interactiu i fusió de música i patrimoni són els elements que inclou l’oferta edetana per als potencials turistes provinents de Xina

Llíria presenta a l'AVT un nou producte turístic per al mercat asiàtic
15/06/2018 -

El regidor de Cultura, Turisme i Patrimoni, Paco García, junt amb el tècnic de Turisme Llíria, Vicent Sesé, s’han entrevistat amb el director d’Estratègia Territorial Turística de l’Agència Valenciana del Turisme (AVT), Josep Gisbert, per a coordinar les accions dirigides a promoure el turisme asiàtic a la capital del Camp de Túria.

El passat any, una delegació de la ciutat xinesa de Pinggu va realitzar una visita a Llíria, que va ser tornada per l’alcalde Manolo Civera, i qui va firmar amb el seu homòleg, Yang Dongqi, una declaració d’intencions entre els dos municipis per a establir una fluida comunicació i cooperació en àmbits com l’economia, el medi ambient, la gestió de residus, l’agricultura o el comerç, però sobretot la cultura, el turisme i la música.

A més, el primer edil edetà ha participat recentment, amb el suport de l’AVT, en el Fòrum Internacional d’Alcaldes i Turisme 2018 celebrat a Zhengzhou, on va centrar la seua activitat en la promoció de les tradicions musicals valencianes i el turisme d’emocions.

Segons el regidor Paco García, “en el memoràndum firmat entre els dos territoris, la música i el patrimoni formen part del ADN d’eixa ciutat com ocorre a Llíria, pel que este atractiu pot representar un nou mercat de visitants per a la localitat edetana, on hem preparat un producte turístic que pot encaixar amb la demanda que actualment existix en estos àmbits”.

Des de l’Ajuntament i l’AVT s’estan coordinant accions per a poder traslladar esta nova oferta turística i d’oci que Turisme Llíria ha elaborat, que es vol fer arribar tant a les autoritats de la regió com als turoperadores asiàtics que treballen amb destins espanyols com són Madrid, València o Barcelona. Tot això, a fi de vertebrar un nou destí per a estos turistes quan estiguen en terres valencianes.

“Esta iniciativa es vol impulsar a través dels llaços de cooperació i desenvolupament que la Generalitat ha establit amb el país asiàtic en els últims mesos, en el que s’han realitzat diversos contactes empresarials i turístics. D’esta manera, volem aprofitar les sinergies i l’atracció que suposa el mediterrani per a situar la nostra localitat en l’oferta dels viatges a la Comunitat Valenciana”, hi ha assenyalat l’edil de Turisme.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + 16 =