caixa popular

Llíria millora les instal·lacions dels seus col·legis públics

Llíria millora les instal·lacions dels seus col·legis públics
04/07/2017 -

El director territorial d’Educació, Santiago Estañán, ha visitat junt amb l’alcalde de Llíria Manolo Civera, la regidora d’Educació Carmen Feltrer, i el d’Obres i Servicis Francesc Fombuena, les instal·lacions del CEIP Sant Miquel, acompanyats pel seu director Ángel Yuste.

La visita ha servit per a establir de primera mà les necessitats del centre a curt i mitjà termini. Durant el període estival, l’Ajuntament de Llíria escometrà la renovació dels lavabos escolars de l’edifici principal, que daten encara dels anys 70 quan es va construir el col·legi. També s’ha plantejat la reforma de la cuina i del menjador escolar, un servici que el passat curs va atendre a més de 500 xiquets i que necessita la seua modernització.

Segons el director territorial d’Educació, “no cal pensar a ampliar la parcel·la del col·legi, sinó més aïna a reorganitzar els espais per assumir les noves necessitats que es plantegen, retirant els barracons encara presents al centre i realitzant noves instal·lacions, com per exemple un gimnàs”.

Igualment, l’alcalde Manolo Civera ha incidit “en el compromís de poder oferir en esta legislatura unes condicions dignes a les xiquetes i xiquets que estudien en el centre”.

Noves pistes esportives al Sant Vicent
D’altra banda, l’Ajuntament de Llíria ha iniciat els treballs de construcció de les noves pistes esportives al CEIP Sant Vicent Ferrer, que quan estiguen finalitzats dotaran al col·legi d’uns equipaments completament remodelats per al gaudi de tot l’alumnat.

Així mateix, els responsables municipals, que van visitar el centre per a veure l’estat d’estes obres, van poder comprovar el lloc on s’ubicaran les noves aules d’educació infantil per a xiquets de 2 a 3 anys, que es construiran amb recursos municipals al col·legi i està previst que estiguen en funcionament l’any que ve.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + sis =

viva gym canovas
exposicion caps tallats