caixa popular

Llíria millora l'accessibilitat en els camins de l'Horta Vella

Llavata: “Amb estes actuacions volem facilitar el treball i les condicions dels agricultors perquè açò contribuirà a protegir el nostre paisatge rural”

Llíria millora l'accessibilitat en els camins de l'Horta Vella
07/05/2018 -

La regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament de Llíria, després de la proposta realitzada en el Consell Agrari Local, ha dut a terme des del passat mes de febrer una sèrie d’actuacions a l’Horta Vella de Llíria amb l’objectiu de millorar els accessos a l’entramat de camins rurals de la zona.

A causa de la transformació urbanística i les seues consegüents obres, els camins rurals existents havien quedat tallats o, en el millor dels casos, amb recorreguts de difícil accessibilitat. Per al regidor d’Agricultura, Manolo Llavata, “és probable que esta haja sigut una de les causes que ha propiciat que en este zona s’aprecie un progressiu abandonament dels camps de cultiu”.

“Els agricultors afectats havien manifestat les seues queixes, primer en contra de les solucions establides en el projecte d’urbanització i, posteriorment, contra l’estat dels camins una vegada realitzades les obres. Des de l’ajuntament tenim la responsabilitat de mantindre i reparar la xarxa de camins rurals perquè els agricultors puguen accedir als seus camps fàcilment i en condicions de seguretat”, ha afegit Llavata.

Les actuacions realitzades per a millorar l’accessibilitat han servit per a establir entrades directes des del sector terciari ST-1 al camí de la séquia de Mitjana i al camí de Rascanya. També s’ha eixamplat algun camí estret cobrint la séquia de reg que discorre en paral·lel pel tram, ja que l’existent no arribava als 2,50 metres. I finalment, en la partida del Topairet s’ha actuat en una revolta molt pronunciada que dificultava la circulació dels vehicles de càrrega establint-se un nou recorregut per un terreny residual municipal i cobrint la séquia de reg, a fi d’afavorir l’accessibilitat.

Per a Llavata “este govern municipal contínua treballant per a facilitar el treball dels nostres agricultors i que puguen desenvolupar-lo en les millors condicions de seguretat i accessibilitat possibles perquè açò també contribuirà a protegir el nostre paisatge rural.”


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 15 =

som
semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC