25n
25N
25N

L'Ajuntament de Llíria millora els polígons de Pla de Rascanya i Laboratorios Radio

Hi ha invertit 329.356 euros a través de l’IVACE

L'Ajuntament de Llíria millora els polígons de Pla de Rascanya i Laboratorios Radio
17/01/2020 -

L’Ajuntament de Llíria ha invertit un total de 329.356 euros en la dotació de noves infraestructures i servicis en els polígons de Pla de Rascanya i Laboratorios Radio. Estes actuacions de millora i modernització d’estes zones industrials del municipi han sigut subvencionades per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) a través del programa d’ajudes 2018-2019.

En concret, a Pla de Rascanya s’han destinat 173.266 euros per a la instal·lació d’un sistema de vigilància i control de trànsit a través de CCTV connectat a la Policia Local, la implantació de fibra òptica, la instal·lació d’una marquesina per a una nova parada de la línia d’autobús de transport urbà, la millora de l’enllumenat públic, la incorporació d’una nova senyalització horitzontal i vertical de trànsit, i la identificació dels carrers i instal·lació d’un panell directori.

En Laboratorios Radio s’han invertit 156.090 euros. En este polígon també s’ha instal·lat un sistema de vigilància connectat a la Policia i una nova parada de bus, i s’ha incorporat una nova senyalització de trànsit i panell directori. A més, s’ha dotat la zona industrial de servicis contra incendis, s’han substituït les lluminàries, i s’ha remodelat i reordenat l’aparcament públic existent.

Totes estes actuacions permeten millorar el parc industrial de Llíria per a facilitar l’arribada de noves empreses al municipi i la generació de llocs de treball.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − onze =