25n
25N
25N

L'Ajuntament de Llíria millora l'equipament de la Brigada Camins

Invertix 108.5432 euros en l’adquisició d’un tractor, una desbrossadora i una trituradora per a realitzar les labors de manteniment de vials rurals

L'Ajuntament de Llíria millora l'equipament de la Brigada Camins
16/01/2020 -

L’Ajuntament de Llíria ha adquirit un nou tractor amb desbrossadora i trituradora de braç articulat per a escometre, amb mitjans propis, els treballs de neteja dels camins del terme municipal.

Així ho ha anunciat el regidor de Mobilitat Sostenible i Camins, Paco García, qui ha precisat que es tracta d’un vehicle model John Deere 6130M, el qual ha tingut una inversió de 78.650 euros.

Igualment, s’ha adquirit una desbrossadora articulada BSX per un import de 14.895 euros, i una trituradora amb braç articulat OSMAQ SPL–PLUS 160 per un import de 14.997 euros.

García ha explicat que Llíria “compta amb una gran extensió quilomètrica de camins i vies rurals, cunetes i sendes, tant en zona de pla com en zona forestal, en els quals el consistori realitza un continu manteniment al llarg de l’any i en diverses campanyes”.

Per a l’edil de Camins, “l’adquisició d’est vehicle per part de l’ajuntament suposa, no sols millorar les condicions de treball dels empleats públics del servici, si no poder realitzar més extensió de manteniment amb un rendiment major, a més de permetre’ns un major marge de maniobra i una major celeritat en la resolució de les demandes veïnals”.

Per a Paco García, “la Brigada de Camins és un els servicis essencials del municipi per la seua vasta extensió agrícola i forestal, però també per a millorar l’accessibilitat a les desenes de nuclis de població i residencials que hi ha dispersos al terme municipal”.

“Des de de l’àrea de Sostenibilitat hem apostat de manera ferma i decidida, pel manteniment i reforç dels recursos propis, mitjançant l’adquisició de maquinària i dotació de personal, tant en matèria de recollida de residus com en el manteniment de camins i vies rurals”, ha afegit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × dos =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud