25n
25N
25N

Llíria llança una segona convocatòria del Pla Parèntesi

El consistori habilita un termini, del 19 d’abril al 7 de maig, per a presentar noves sol·licituds

Llíria llança una segona convocatòria del Pla Parèntesi
16/04/2021 -

L’Ajuntament de Llíria ha publicat avui la resolució de les primeres ajudes concedides en el Pla Parèntesi, que ascendeixen a un total de 242.223,97 euros. Un total de 110 autònoms i microempreses de la localitat s’han vist beneficiades per aquest programa finançat per la Generalitat, la Diputació de València i el mateix consistori. Al llarg del mes d’abril, rebran entre 537 i 4.000 euros, segons les despeses justificades i el nombre de persones empleades de cadascuna.

No obstant això, atés que existia una partida pressupostada de 538.496,00 euros per a aquest pla, l’Ajuntament ha decidit obrir un nou procés de sol·licituds amb el romanent existent per a aquells que no l’hagen sol·licitat en el termini anterior, per als sectors inclosos en el decret del Consell d’aprovació del Pla Resistir.

El termini d’aquesta segona convocatòria, que s’ha publicat avui en el BOP, estarà obert del 19 d’abril al 7 de maig, tots dos dies inclosos. Aquest es regirà per les mateixes bases aprovades en el Decret d’Alcaldia de data 19 de febrer de 2021. Els criteris de concessió també seran els mateixos, és a dir, les ajudes consistiran en una ajuda directa de 2.000 euros per cada persona treballadora autònoma o microempresa, per a cobrir despeses corrents de l’activitat des d’abril de 2020, i que s’incrementarà en 200 euros addicionals per persona ocupada a càrrec seu.

El regidor de Foment Econòmic, Joanma Miguel, ha indicat que “l’àmplia partida pressupostària destinada per a cobrir el Pla Parèntesi ens permet continuar fent costat al comerç local, en el ferm compromís que el Govern municipal manté amb tot el teixit econòmic del municipi”.

“Per això, hem decidit obrir aquesta segona convocatòria, que permetrà augmentar el nombre de beneficiaris, ja que va dirigida a aquells autònoms i microempreses que no les van sol·licitar en el termini anterior”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + dinou =