25n
25N
25N

La campanya per a incentivar la recollida de xicotets aparells elèctrics del CVI arriba aquest dijous a Llíria

Un equip d’educació ambiental estarà en el mercat ambulant, de 10 a 13 hores, amb aquesta iniciativa per a conscienciar a la ciutadania sobre aquests residus

La campanya per a incentivar la recollida de xicotets aparells elèctrics del CVI arriba aquest dijous a Llíria
03/03/2021 -

El Consorci València Interior (CVI) donarà a conéixer a Llíria, demà dijous 4 de març, la iniciativa per a incentivar la recollida de residus d’aparells elèctrics i electrònics (RAEE). Per a això, un equip d’educació ambiental estarà en el mercat ambulant, des de les 10 a les 13 hores, per a conscienciar a la ciutadania de l’impacte mediambiental que tenen alguns dels materials tòxics d’aquests aparells.

Amb aquesta campanya es busca, sobretot, recalcar la necessitat de reciclar-los i depositar-los en els punts destinats per a la seua correcta gestió, com les botigues on van ser adquirits o els ecoparcs i ecomóviles.

En aquesta iniciativa es contemplen actuacions d’educació ambiental, algunes d’elles ja realitzades, en fins a 30 localitats de les cinc comarques consorciades: Camp de Túria, Foia de Bunyol, La Regió muntanyenca, Rincón d’Ademús i La Plana d’Utiel-Requena.

Així, des del CVI i l’Ajuntament de Llíria es vol destacar la importància que té la consciència i la responsabilitat individual per a la recuperació d’aquest tipus de residus.

A més, es recorda que cada vegada que una persona deposita els seus residus en un ecoparc o ecomóvil, se li bonifica amb un descompte de la taxa de tractament de residus.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + sis =