caixa popular

Llíria invertirà 400.000 euros en la reurbanització de l'entorn del carrer Garcilaso

El projecte millorarà l’accessibilitat, la mobilitat i la seguretat del barri

Llíria invertirà 400.000 euros en la reurbanització de l'entorn del carrer Garcilaso
14/03/2018 -

L’alcalde de Llíria, Manolo Civera, acompanyat per la regidora d’Urbanisme, Consuelo Morató, i l’edil d’Obres, Francesc Fombuena, i l’arquitecte municipal, s’ha reunit amb els veïns del carrer Garcilaso per a informar-los de les actuacions que es van a executar en l’entorn d’esta via situada en el barri del Pic.

L’Ajuntament invertirà 400.000 euros en la pavimentació del carrer Garcilaso, l’obertura i continuació de la mateixa cap al carrer Benisanó i la consolidació i estabilització dels talussos del vessant del Tossal de Sant Miquel, situat al costat d’un edifici de vivendes.

Amb estes obres, “volem regenerar esta zona que es trobava molt degradada, a fi d’integrar-la en el traçat urbà del municipi i dotar al barri de millor accessibilitat, mobilitat i seguretat”, ha destacat l’alcalde Manolo Civera.

En la primera fase del projecte s’han eliminat elements que estretien l’inici del carrer en la seua intersecció amb el carrer del Pic, així com les zones amb ressalts de roca que reduïen l’espai del carrer, per a ampliar-la i donar-li una secció més urbana. També s’ha intervingut en la renovació dels servicis d’abastiment d’aigua i sanejament i es va a finalitzar amb l’empedrat. El cost d’estes obres ha suposat una inversió superior als 63.000 euros.

El segon projecte a iniciar-se serà la continuació del carrer Garcilaso en la seua obertura cap al carrer Benisanó. El cost d’esta intervenció ascendix a més de 226.000 euros, es prolongarà durant tres mesos i consistirà en la realització d’un nou carrer. En esta obra serà molt rellevant l’eliminació d’un massís rocós existent en la part inferior de l’àrea d’actuació.

El projecte també contempla l’estabilització de talussos del vessant del Tossal de Sant Miquel adjacent al grup de vivendes de VPO. Per a això s’ha dotat en el pressupost d’enguany la quantitat de 110.000 euros per a realitzar la contenció del talús amb malles ancorades al terreny per mitjà de xarxa de cables i la creació d’una barrera amb un tanca vegetal.

“Estes actuacions manifesten la voluntat del Govern municipal en el desenrotllament urbanístic de Llíria, on des de l’inici de la legislatura s’han promogut accions de regeneració i renovació urbana per als barris més antics del municipi i amb més necessitat inversions, com ha sigut el Pla ARRU, amb finançaments a fons perdut per a la rehabilitació i nova construcció de vivendes i regeneració urbana”, hi ha assenyalat Manolo Civera.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 4 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC
cultura als barris