25n
25N
25N

Llíria inverteix més de 50.000 euros en la millora de la connexió sud de la urbanització Edeta

Els treballs facilitaran l’accessibilitat de la zona cap a la CV-25, amb millores en els vials existents i la construcció d’una redona

Llíria inverteix més de 50.000 euros en la millora de la connexió sud de la urbanització Edeta
12/12/2017 -

La urbanització Edeta (UE-29) comptarà amb un accés sud fluid, en el seu sentit d’eixida, amb la CV-25. Esta setmana s’han iniciat els treballs de millora de l’accessibilitat de la zona, una reivindicació dels veïns que serà una realitat en les primeres setmanes de gener de 2018.

Les obres se centren en la millora de la connexió dels vials actuals, especialment l’Avinguda del Parc, una de les vies principals d’esta urbanització que actualment no compta amb continuïtat en el seu accés sud.

Així mateix, es preveu la construcció d’una redona perquè la confluència dels vials permeta donar una solució efectiva al problema de tràfic existent en la zona.

L’obra compta amb una inversió municipal de 52.816,50 euros gràcies al finançament rebut des de la Diputació de València.

El regidor d’Obres i Serveis, Francesc Fombuena , ha destacat que “la prioritat del govern local és acometre esta actuació a l’entorn de les urbanitzacions”. Esta inversió va a tenir continuïtat amb unes altres que es van a executar pròximament, com són les actuacions en el vial entre les urbanitzacions El Regalón i Formidables.

Fombuena ha sol·licitat “la col·laboració de tots els conductors i veïns, perquè respecten la senyalització provisional i comprenguen les molèsties ocasionades durant el transcurs de les obres”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × dos =