25n
25N
25N

Llíria intensifica la neteja de solars amb una campanya especial

S’ha creat un equip específic amb personal del Pla Municipal d’Ocupació

Llíria intensifica la neteja de solars amb una campanya especial
04/11/2020 -

L’Ajuntament de Llíria ha posat en marxa una campanya especial de neteja i condicionament de solars en el nucli urbà. Aquests treballs també s’estan desenvolupant en les bogues de zones urbanitzades amb camps o parcel·les abandonades. Aquest operatiu s’està realitzant amb un equip de sis persones del Pla Municipal d’Ocupació 2020.

Durant les primeres quatre setmanes, s’ha dut a terme la retirada de residus i males herbes de l’aparcament de l’antiga Renfe i el seu entorn, així com el vial i accés al cementeri. També s’ha realitzat, entre altres tasques, la neteja i desbrossament dels entorns del Pont de Vidre, el carrer Trencall, al costat de l’escola de dansa, els marges del Camí de Mura i l’aparcament contigu, i algunes zones del Pic. A aquests treballs se sumen els reforços al dispositiu especial de Tots els Sants, en els quals l’equip va col·laborar en la neteja i desinfecció del cementeri.

Aquestes actuacions, coordinades des de l’Àrea de Medi Ambient, comptaven també amb el suport del personal de l’empresa concessionària del servei de neteja viària.

Per a la regidora de Medi Ambient i Neteja Viària, Consuelo Morató “el balanç d’aquest primer mes ha sigut molt satisfactori i s’espera que en els pròxims dos mesos es puga intervenir en altres llocs com l’entrada de Llíria-Benissanó o l’entorn de Santa Bàrbara, entre altres”.

“Volem agrair l’esforç i dedicació d’aquesta brigada especial, composta per dones treballadores del Pla d’Ocupació, així com a l’empresa de neteja Garbialdi”, ha manifestat la responsable municipal.

Al mateix temps, ha recordat que “és també responsabilitat de cada persona mantenir net el nostre entorn urbà, i no ha d’haver-hi excusa per a conductes incíviques com llançar residus fora de les papereres o els contenidors”.

D’altra banda, a les urbanitzacions també s’estan duent a terme en les últimes setmanes actuacions similars en la neteja d’abocadors incontrolats i espais pròxims als contenidors, a través de les brigades municipals de RSU i de Camins.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 11 =