25n
25N
25N

L'Ajuntament de Llíria instal·la sensors d'aforament i desinfecció en els edificis públics

L'Ajuntament de Llíria instal·la sensors d'aforament i desinfecció en els edificis públics
10/12/2020 -

L’Ajuntament de Llíria ha adquirit un total de 6 tòtems sensors de control d’accés i desinfecció per a situar-los en els edificis municipals. Aquests aparells s’han instal·lat a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, Ca la Vila, Multiusos-Serveis Socials, Pavelló Pla de l’Arc, Espai Jove i la seu de la Policia Local.

Cadascun d’aquests tòtems, situat a l’entrada de les dependències municipals, disposa de termòmetre per càmera tèrmica i sensor de temperatura i humitat, dispensador desinfectant per a mans i calçat, a més d’un dispositiu de comptatge de les persones que accedeixen a les dependències, que ofereix control de l’aforament i garanteix que no se supere el número màxim de capacitat de la instal·lació.

Una vegada la persona usuària se’n puja a l’aparell, la càmera tèrmica i el sensor de temperatura fan el mesurament i en la pantalla s’indica la temperatura corporal. Si aquesta és inferior a 37’5 graus, s’encén una llum verda per a poder passar, i en el cas de ser superior, la llum és roja i apareix un missatge d’avís que no es pot entrar a l’edifici. Igualment, cada persona és registrada i se sap a cada moment quantes estan en la instal·lació.

La regidora de Serveis, Fina Torrijo, ha destacat que aquests tòtems “contribuiran a garantir la seguretat dels veïns i veïnes, així com de personal municipal, que accedeixen als edificis municipals, dins de les mesures de prevenció enfront de la COVID”.

A més, “aquests aparells es poden traslladar a altres recintes públics, quan siga necessari per a l’afluència de persones, per a controlar l’aforament i la desinfecció”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 5 =