25n
25N
25N

Llíria instal·la purificadors d'aire en els col·legis Sant Miquel i Sant Vicent i el Conservatori

L’Ajuntament ha facilitat aquests equips de protecció als centres públics el manteniment dels quals depén del consistori

Llíria instal·la purificadors d'aire en els col·legis Sant Miquel i Sant Vicent i el Conservatori
16/02/2021 -

L’Ajuntament de Llíria ha instal·lat purificadors d’aire en el CEIP Sant Miquel, CEIP Sant Vicent Ferrer i el Conservatori Professional de Música. El Consistori ha facilitat aquests equips de protecció a aquells centres educatius el manteniment dels quals pertany a les seues competències.

La principal funció d’aquests purificadors és localitzar la concentració de CO₂ en l’aire. Si la presència de CO₂ en un ambient concret és elevada, significa que l’índex de respiració d’eixe aire és alt i, per tant, que les probabilitats de contagi en eixe lloc poden ser majors. Per tant, aquesta iniciativa de la Regidoria de Medi Ambient ajudarà a preservar la salut dels membres de la comunitat educativa d’aquests centres i incrementar la capacitat de reacció.

A més, els purificadors facilitats per l’Ajuntament compten amb un filtre HEPA H13, un model utilitzat també en avions i quiròfans. Aquest filtre, segons estipula la norma EN 1822, un procediment que determina l’eficiència dels mecanismes de recompte de partícules, compta amb una capacitat de retenció del 99,95%.

La regidora de l’àrea Medi Ambient, Consuelo Morató, ha destacat “la gran feina que els centres educatius han realitzat des de l’inici de la pandèmia per a garantir que les seues instal·lacions siguen espais segurs”. “És imprescindible que actuem des de la responsabilitat individual i col·lectiva per a atallar l’expansió del virus, alhora que dotem els espais públics amb les mesures de protecció necessàries”, ha explicat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − quatre =