25n
25N
25N

Llíria inicia un nou curs escolar amb millores en les infraestructures educatives

La Conselleria inverteix a través del pla Edificant 450 mil euros en els centres públics de la localitat

Llíria inicia un nou curs escolar amb millores en les infraestructures educatives
09/09/2019 -

Els col·legis i instituts públics de Llíria han iniciat hui el curs amb normalitat i amb noves inversions en els centres. L’alcalde Manolo Civera i el regidor d’Infraestructures Educatives, Paco García, han visitat els centres on s’han desenvolupat treballs de millora dins del pla Edificant, amb la finalitat de comprovar el grau d’execució i compliment de les obres.

Manolo Civera ha volgut mostrar el seu agraïment a la comunitat educativa “per la professionalitat, esforç i la dedicació a l’alumnat, en un any singular per les merescudes i necessàries inversions que després de molts anys s’han realitzat en els centres públics, gràcies al programa Edificant impulsat pel president Ximo Puig”.

Per part seua, l’edil Infraestructures Educatives, Paco García, ha informat que “mancant algunes rematades, que al llarg dels pròxims dies s’espera que estiguen acabats, les obres previstes en Edificant estaran finalitzades i en ús per part de l’alumnat del CEIP Sant Miquel i els IES Camp de Túria i Laurona”.

Per al regidor “la implicació de la Conselleria d’Educació amb la ciutat ha donat els seus primers fruits, i s’ha materialitzat amb una inversió de 450 mil euros en tres centres educatius, que a més vindrà acompanyada de dues actuacions més, la que es realitzarà en 2020 en el col·legi Sant Vicent i la construcció dels dos nous centres públics d’ensenyament, l’IES Camp de Túria i el Col·legi Públic núm.3”.

Igualment, cal assenyalar que el CEIP Sant Miquel ha estrenat en aquest curs una aula d’infantil de 2 a 3 anys, amb el que augmenta així l’oferta d’educació pública gratuïta en la localitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − quatre =