25n
25N
25N

Llíria iniciarà enguany les obres d'urbanització de la pujada a Sant Miquel

L’actuació estarà subvencionada mitjançant un conveni amb la Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica

Llíria iniciarà enguany les obres d'urbanització de la pujada a Sant Miquel
26/06/2020 -

El ple de Llíria va aprovar ahir la licitació de les obres d’urbanització de la costa de Sant Miquel. Per part seua, el Consell va donar també, en la seua reunió del passat divendres, llum verda al conveni de col·laboració entre la Generalitat i l’Ajuntament per a la gestió d’este projecte.

Per a l’execució d’esta actuació, la Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica aportarà una subvenció de 200.000 euros amb càrrec als pressupostos de 2020, i es completaria en fases posteriors amb un pressupost total de 835.385 euros.

La superfície objecte del projecte ocupa uns 3.410 m² i s’executarà sobre tres zones: la costa de San Miguel, l’espai d’uns habitatges demolits i el de la plaça que es forma en l’arrencada de la costa, entre els carrers Quevedo, l’Aldea i Recared.

L’actuació comprén les obres de pavimentació i remodelació de les zones, tant per als vianants com rodades, es respectarà l’estructuració d’estes, però s’ampliaran, on siga possible, les voreres i les zones enjardinades existents, i es dotarà també la zona de mobiliari urbà (bancs, jardineres, fonts, papereres).

D’esta forma es contribuirà a diferenciar els espais urbans, es continuarà mantenint un accés rodat, però es vol donar a la pujada un caràcter principalment per als vianants.

L’alcalde Manolo Civera ha destacat que amb este projecte “es pretén millorar l’accés a un dels llocs més emblemàtics de Llíria, de gran interés turístic, com és el monestir de Sant Miquel i el poblat ibèric del Tossal de Sant Miquel, declarat Bé d’Interés Cultural”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + onze =

CCCC
activem alfafar