25n
25N
25N

Llíria inicia treballs per a la construcció del nou CEIP núm. 3 que se situarà en la zona de Mura

La Junta de Govern Local ha convocat el procés obert per a la contractació de la redacció del projecte d’obres per un valor pròxim als 400 mil euros

Llíria inicia treballs per a la construcció del nou CEIP núm. 3 que se situarà en la zona de Mura
30/05/2020 -

El regidor d’Infraestructures Educatives de Llíria, Paco García, ha informat de l’acord de la Junta de Govern Local per a la convocatòria del procediment obert del servei de redacció del projecte bàsic i d’execució, documentació necessària per a la tramitació de la llicència ambiental i direcció d’obra per a la construcció del nou col•legi públic d’Educació Infantil i Primària en la localitat edetana.

El CEIP núm. 3 se situarà a la zona de Mura, al costat del nou IES Camp de Túria, actuació que també està en procés de licitació. Este és un dels dos centres de nova construcció que l’Ajuntament i Conselleria Educació ha acordat dur a terme esta legislatura en el marc del Pla Edificant.

El pressupost de licitació del projecte és de 391.369,85 euros, i a partir d’ara es podran presentar ofertes a través dels mitjans telemàtics municipals del departament de Contractació.

Paco García ha assenyalat que, “després de 40 anys, Llíria comptarà amb un nou col•legi públic, ja que l’últim va ser construït l’any 1977. Amb això, es donarà compliment a una vella reivindicació de la comunitat educativa local, que en l’última dècada ha vist com es massificaven els actuals centres de la localitat. La previsió és que les obres d’esta nova infraestructura pogueren iniciar-se a final d’este any 2020 o principis de 2021”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × dos =

CCCC
torrent