25n
25N
25N

Lliria inicia un taller d'ocupació i continua el projecte Et Formem

Lliria inicia un taller d'ocupació i continua el projecte Et Formem
27/11/2019 -

Labora ha concedit dues subvencions, per valor de més de 1,1 milió d’euros, per a la posada en marxa a Llíria d’un taller d’ocupació i la continuïtat del projecte Et Formem. D’aquesta manera, l’Ajuntament de la capital del Camp de Túria ha publicat la convocatòria del nou Taller d’Ocupació que oferirà un total de 30 places per a persones majors de 25 anys, dividides en tres tallers. Aquest programa està finançat pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació Labora, amb 696.164 euros.

Els alumnes-treballadors del centre rebran formació durant un any amb una labor remunerada amb el salari mínim interprofessional. El marc d’actuació se centrarà en el condicionament dels serveis públics del parc de Sant Vicent i en diverses tasques de manteniment en el Centre Cívic El Prat.

Les persones interessades han d’estar inscrites en l’oficina Labora abans del pròxim 3 de desembre i complir els requisits de la convocatòria. De la mateixa forma, les sol·licitants hauran d’estar registrades en les especialitats d’operacions auxiliars d’obra de paleta de fàbriques i cobertes (codi EOCB0208), d’activitats auxiliars en vivers, auxiliars de jardins i centres de jardineria (codi AGAO0108) o de soldadura amb elèctrode revestit TIG (codi FMEC0110).

El taller d’ocupació comptarà igualment amb un director, un monitor per a cadascun dels tres tallers formatius, un professor de suport i un auxiliar administratiu.

Pròrroga Et Formem

D’altra banda, Labora ha donat el vistiplau a la continuïtat del projecte Et Formem, amb el qual actualment comptava el municipi, durant un any més. En aquest cas, l’ajuntament rebrà una subvenció de 464.109 euros. S’ofereixen 5 places per al taller de fàbriques obra de paleta (codi EOCB0108) i 4 per a instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes (codi AGAO0208). Els alumnes-treballadors continuaran treballant en el condicionament de Vila Ángeles i El Prat.

L’edil de Foment Econòmic, Joanma Miguel, ha destacat que amb aquests dos projectes, “i gràcies a la col·laboració de Labora, es continua apostant per la formació de les persones desocupades per a facilitar-los l’accés al mercat laboral”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + 7 =

lleida 2020
activem alfafar