25n
25N
25N

Llíria inicia les obres d'urbanització de la costa de San Miguel

Els primers treballs se centren en la demolició d’uns immobles existents a la zona

Llíria inicia les obres d'urbanització de la costa de San Miguel
03/11/2020 -

La Regidoria d’Obres de l’Ajuntament de Llíria ha iniciat els treballs de la primera fase d’urbanització de la costa de San Miguel amb la demolició d’uns immobles existents a la zona.

Per a l’execució d’aquesta actuació, la Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica ha aportat una subvenció de 200.000 euros amb càrrec als pressupostos de 2020, i es completarà en fases posteriors amb un pressupost total de 835.385 euros.

La superfície objecte del projecte ocupa uns 3.410 m² i s’executarà sobre tres zones: la costa de San Miguel, l’espai dels habitatges demolits i el de la plaça que es forma en l’arrencada de la costa, entre els carrers Quevedo, l’Aldea i Recared.

L’actuació contempla les obres de pavimentació i remodelació de les zones, tant per als vianants com rodades, l’ampliació de les voreres i de les zones enjardinades, i la dotació de mobiliari urbà.

L’alcalde Manolo Civera ha destacat que l’execució d’aquest projecte “servirà per a millorar l’accés a un dels llocs més emblemàtics de Llíria, el monestir i el poblat ibèric del Tossal de Sant Miquel, en la pujada a la qual donarà un caràcter principalment per als vianants, encara que es mantindrà també l’accés rodat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + 19 =