caixa popular

Llíria inicia el programa Escola de Famílies

Llíria inicia el programa Escola de Famílies
11/07/2018 -

La Regidoria de Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de Llíria ha posat hui en marxa el programa Escola de Famílies a fi de facilitar un espai d’oci educatiu entre els pares, mares, fills i filles de la localitat.

Segons ha explicat la regidora de l’àrea, Vallivana Murgui, esta iniciativa “pretén generar moments de convivència en les famílies, a través de sessions formatives, on es reflexione sobre l’ús del temps familiar i la comunicació i es proporcionen recursos d’oci compartit”.

D’esta manera, es busca desenvolupar en la unitat familiar distintes competències com la cooperació, responsabilitat, autonomia, respecte, creativitat, comunicació, resolució de conflictes, tolerància a la frustració i acceptació de l’error, a més de les emocionals.

Esta primera edició estival d’Escola de Famílies es plasmarà en dos dies d’activitats de convivència. Des de la regidoria es vol a més implementar este recurs experimental durant tot el curs escolar.

El programa crea un clima de convivència en família, a través de dinàmiques de grup, jocs de taula, jocs de rol i activitats lúdiques. Així, s’oferix suport a les famílies, tant les persones adultes com els menors, en el foment de competències i actituds positives, proporcionant ferramentes educatives i recursos lúdics.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + cinc =

sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC