25n
Orgull
Orgull

Llíria impulsa la lectura a l'estiu

Llíria impulsa la lectura a l'estiu
25/06/2021 -

Llíria llança una nova campanya per a fomentar la lectura a l’estiu. Aquest projecte, que rep el nom de ‘Llig més a l’estiu, està orientat a reforçar l’hàbit lector dels menors de 3 a 14 anys en època estival.

Segons ha explicat l’edil de la Xarxa de Biblioteques, Paco García, aquesta iniciativa consisteix a “facilitar un carnet que serà encunyat cada vegada que els menors acudisquen per llibres a la biblioteca”. “Una vegada ho completen amb un total de 10 devolucions, obtindran un paquet de regal dels 50 que es tenen preparats, amb obres adequades a la seua edat, adhesius i una foto a la biblioteca per a immortalitzar l’objectiu complit”

Quan concloga aquesta campanya, a la fi de setembre, la Xarxa de Biblioteques Públiques del municipi crearà un cartell on es recolliran a les persones que més llibres hagen llegit sota el rètol ‘Les més lectores’. En aquest s’inclouran les fotos i noms d’aquells menors que hagen aconseguit l’objectiu marcat, i es difondrà a través dels canals oficials del consistori i de la biblioteca.

Centres d’Interés i Espai de Creació i Participació

Així mateix, García ha recalcat que “enguany s’han creat centres d’interés, amb una selecció de llibres que es reposaran durant tot l’estiu per a facilitar el seu préstec. Aquests centres estan constituïts amb materials recomanats per la mateixa Xarxa de Biblioteques Públiques”

Finalment, l’edil també ha volgut recalcar l’habilitació d’un ‘Espai de Creació i Participació’ en la mateixa entrada de la Biblioteca de l’Almodí, on les xiquetes i xiquets podran plasmar els seus pensaments i inspiracions sobre allò que lligen.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − sis =