25n
25N
25N

Llíria i Bogotà s'uneixen en el V Festival El DesenJazz amb un homenatge al personal sanitari del món

Llíria i Bogotà s'uneixen en el V Festival El DesenJazz amb un homenatge al personal sanitari del món
19/06/2020 -

Llíria se sumarà a la commemoració de la Festa Internacional de la Música amb la celebració del V Festival El DesenJazz, protagonitzat pel grup The Sir Aligator’s Company, i amb el suport novament de Turisme Comunitat Valenciana a través de la marca Mediterranew Musix.

Una vegada més, com a Ciutat Creativa de la UNESCO, Llíria promou la innovació i la creativitat entre diferents cultures. En aquest cas, la col·laboració ha sigut amb la prestigiosa Orquesta Filarmónica de Bogotá, a través del seu director general David García.

El prestigiós mestre i compositor colombià Francisco Zumaqué, autor de ‘El Canto de los Abrazos’, ha treballat aquestes setmanes des de la distància amb els músics locals de The Sir Aligator’s Company per a crear una adaptació musical especial de la seua obra per a aquest esdeveniment.

Bogotà, també Ciutat Creativa de la Música, amb els seus prop de huit milions d’habitants, s’unix amb Llíria en una simbòlica abraçada musical i solidària com a homenatge al personal sanitari que lluita en aquesta pandèmia. A través de tot el sector de la cultura, l’art i l’esport, la capital de Colòmbia es vincula virtualment a Llíria organitzant i impulsant de manera conjunta un emotiu espectacle musical, que seguiran a l’altre costat de l’oceà en directe a través de YouTube. Aquest esdeveniment servirà d’alé i esperança per a un poble, el colombià, que aquests dies continua patint les greus conseqüències de la Covid-19.

The Sir Aligator’s Company actuarà en aquest Festival El DesenJazz 2020, en una edició igualment carregada d’un gran simbolisme en molts aspectes. Aquesta formació havia d’haver actuat a Llíria el passat el 30 abril, amb motiu del Dia Internacional del Jazz. A més, la música amb públic torna als teatres de la localitat, ja que en aquesta ocasió serà l’escenari de la Banda Primitiva el que aculla aquest concert, amb totes les mesures de seguretat necessàries.

A més, amb aquest projecte, l’Ajuntament de Llíria i Turisme Comunitat Valenciana posen en valor la música com a recurs turístic, un sector molt afectat per la crisi del coronavirus.

Entrada amb reserva prèvia

El V Festival El DesenJazz es realitza a aquest auditori aquest diumenge 21 de juny, jornada en la qual se celebra a tot el món la Festa de la Música, a les 19.00 hores. L’aforament és limitat, per a accedir serà obligatori l’ús de mascareta, i les invitacions es podran reservar en l’App de l’Ajuntament de Llíria. També s’emetrà via streaming a través del canal de YouTube municipal.

The Sir Aligator’s Company s’acosta al rock, pop, jazz i soul des de la seua formació clàssica. Els trombons i les tubes canvien per complet el seu rol tradicional en adaptar temes de diferents estils musicals. Aquest grup ha actuat per tot el territori espanyol i té tres discos gravats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − 6 =