25n
25N
25N

Llíria executa el condicionament dels contenidors soterrats en el nucli urbà

Llíria executa el condicionament dels contenidors soterrats en el nucli urbà
04/11/2019 -

La Regidoria de Residus Sòlids Urbans (RSU) de Llíria ha informat que s’han iniciat els treballs de transformació, condicionament i millora dels contenidors soterrats en el nucli urbà.

Aquesta obra comptarà amb una inversió de 100.000 euros, finançats a través del programa SOM de la Diputació de València. Els treballs tenen una duració estimada de mes i mig.

Amb l’execució d’aquest projecte es pretén donar un millor servei a l’usuari, atés que aquests contenidors presenten diversos problemes que afecten l’ús i funcionament d’aquests, i que amb aquesta actuació es prendran les corresponents mesures per a millorar el seu funcionament.

Des de la Regidoria s’informa també a les persones usuàries que, mentre es desenvolupen els treballs de remodelació, quedaran anul·lats els actuals contenidors soterrats per uns altres de superfície, els quals s’aniran substituint després de la seua finalització.

Segons la regidora de RSU, M. Cruz García, “s’ha decidit posar en marxa aquest projecte atés que els contenidors soterrats presentaven quasi des del seu inici acumulacions d’aigua, problemes d’insalubritat, proliferació d’insectes i restes orgàniques que s’acumulen en el seu interior i són de difícil accessibilitat, així com problemes a l’hora de la seua recollida pels diferents mecanismes que usen”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − catorze =

ccccinema
CCCC
activem alfafar