25n
25N
25N

Llíria desinfecta setmanalment amb vehicles més de 150 quilòmetres de vies públiques

Des de l’inici de la crisi, s’han usat més de 100.000 litres de solució desinfectant polvoritzats amb mitjans manuals i mecànics

Llíria desinfecta setmanalment amb vehicles més de 150 quilòmetres de vies públiques
21/04/2020 -

L’Ajuntament de Llíria està desinfectant setmanalment més de 150 quilòmetres de vies públiques amb tractors de particulars i de la Cooperativa de Llíria, que treballen en coordinació amb les brigades municipals. Estes tasques es realitzen periòdicament tant en el nucli urbà com a les urbanitzacions.

En el cas de les zones residencials de fora del nucli urbà, cal assenyalar que els vehicles han cobert les zones principals de totes elles, la qual cosa significa una ruta que comprén més de 70 urbanitzacions i disseminats, per a poder desinfectar més d’1 milió de metres quadrats de superfície.

Estos treballs de desinfecció no sols es redueixen als que es fan amb mitjans mecànics. Un total de 18 treballadors de les brigades municipals les apliquen manualment en els punts més crítics, pràcticament tots els dies de la setmana.

Estes tasques s’executen sobre el mobiliari urbà (bancs, passamans, contenidors, parades d’autobusos o bústies concentrades d’urbanitzacions) i en llocs d’afluència de públic com a zones comercials o farmàcies. També es cobreixen els carrers on no poden accedir els tractors, així com els entorns de les residències de persones majors, centre de salut i hospital.

Des de l’inici de l’emergència sanitària, entre mitjans manuals i mecànics, a Llíria s’han usat més de 100.000 litres de solució desinfectant amb un total de 2.000 litres de lleixiu, per a polvoritzar tots estos espais.

La regidora de Neteja Viària, Consuelo Morató, ha assenyalat que, “a pesar que les autoritats sanitàries només recomanen desenvolupar estes desinfeccions en espais públics més sensibles com a centres soci-sanitaris, grans supermercats, centres de distribució d’aliments o zones amb assentaments de persones sense llar, des de l’Ajuntament de Llíria estem fent un gran esforç, tenint en compte el nostre extens terme municipal, per a arribar a la major superfície possible i potenciar així la protecció de la ciutadania enfront del virus”.

Al mateix temps, ha volgut agrair “la dedicació i col·laboració del personal municipal, de tractoristes, de la Cooperativa de Llíria i de l’empresa de neteja Garibaldi i els seus treballadors i treballadores, en el desenvolupament d’estes actuacions”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + 11 =