caixa popular

Llíria: cresol de civilitzacions durant 3.000 anys

La capital de Camp de Túria celebra el centenario del hallazgo del célebre mosaico ‘Doce trabajos de Hércules’ expuesto actualmente en el Museo Arqueológico Nacional

Llíria: cresol de civilitzacions durant 3.000 anys
22/02/2017 -

Llíria es reivindica com a destinació turística excel·lent i com a “simfonia de cultures” en l’Oficina de Promoció que el Patronat de Turisme de València-València Turisme posa a la disposició dels pobles i comarques valencians al cap-i-casal.

A més, el Patronat ha ampliat, amb l’ajuda de la Fundació Turisme València, la seua col·laboració turística amb els municipis que es promocionen en l’oficina amb l’organització dels “València Gastronomic Tours”. Aquests tallers gastronòmics s’imparteixen els divendres al migdia i estan oberts a tot el públic fins a completar l’aforament disponible de 15 places per sessió. Les reserves per a participar en l’activitat han de realitzar-se amb 24 hores d’antelació per correu electrònic.

 

Cresol de civilitzacions durant 3.000 anys

Tal com ja va avançar en Fitur l’alcalde de Llíria, Manuel Civera, “a més de ser coneguda com la ciutat de la música, Llíria també és un cresol de civilitzacions i permet al visitant recórrer 3.000 anys d’història en un sol dia”. En aquest sentit, el municipi ofereix al turista diverses rutes entre les quals destaca la Ibèrica i la Llíria històrica que ofereix un recorregut des de l’Edetania fins al Barroc passant per l’Edeta romana, amb els seus mausoleus i el Santuari Oracular de Mura, la Vila Vella i els Banys àrabs.

Altres propostes són la Ruta de les Ermites, les Senderes de la Concòrdia o l’itinerari botànic, paisatgístic i històric de la Senda dels Tossals que discorre a través de cims de baixa altura que envolten el municipi i aconsegueixen la seua màxima altitud al Tossal de Sant Miquel i al Tossal de la Buitrera.

 

Cent anys de la troballa del mosaic ‘Dotze treballs d’Hèrcules’

A més, enguany la capital de Camp de Túria celebra el centenari de la troballa del cèlebre mosaic ‘Dotze treballs d’Hèrcules’ exposat actualment en el Museu Arqueològic Nacional.

L’Oficina de Promoció de “València Turisme”, situada al costat del Teatre Principal de València, està oberta al públic de dimecres a divendres, de 10:00 a 14:30, als matins, i de 16:00 a 19:00, a les vesprades, i el dissabte de 10:00 a 14:00.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + 19 =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris