25n
25N
25N

Llíria crearà un servei estable per a poder cobrir la recollida de poda a les urbanitzacions

La regidoria de l’àrea tramita el plec per a la seua contractació i poder començar a principis de 2021, amb la finalitat de millorar el servei actual

Llíria crearà un servei estable per a poder cobrir la recollida de poda a les urbanitzacions
02/11/2020 -

L’Ajuntament de Llíria té previst posar en marxa, a principis del pròxim any, un servei estable per a la recollida a domicili de les restes de poda a les urbanitzacions del municipi.

Cal recordar que l’any 2008 es va iniciar aquest servei però de forma no regular i sense una dotació específica i permanent de personal, al mateix temps que no comptava amb uns mitjans concrets per a poder cobrir-lo de manera eficient amb la periodicitat necessària. D’aquesta manera, presentava moltes manques i en certes èpoques de l’any no es podia prestar per la Brigada de Residus Sòlids, ja que depenia bàsicament de les contractacions dels plans d’ocupació o de reforços puntuals.

Els veïns d’aquestes zones residències de fora del nucli urbà han anat reclamant que aquest servei es preste de manera regular i amb una periodicitat concreta, amb la finalitat de poder fer previsions de poda i neteja de les restes vegetals en les seues parcel·les, per a després poder depositar-les a les portes dels seus habitatges per a la seua recollida.

Per això, des de la Regidoria d’Urbanitzacions es posarà en funcionament un servei regular, amb una dotació de mitjans mecànics i personal suficient per a donar cobertura a totes i cadascuna de les seues rutes.

El cost anual del servei ascendirà a 177.000 euros, el qual serà repercutit a través d’una taxa municipal a les persones usuàries del mateix a partir del pròxim exercici 2021.

Amb aquest projecte es donarà resposta a la demanda veïnal i es cobrirà la totalitat de les urbanitzacions situades al terme municipal de Llíria, que inclou més de 6.000 habitatges, amb les diferents rutes que s’han organitzat per a la recollida. El servei comptarà, així, amb dos camions compactadors, dues persones conductores i quatre peons, una dotació estable de personal inexistent en l’actualitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − 2 =