25n
25N
25N

Llíria convoca un Pla d'Ocupació amb 45 llocs de treball

La iniciativa, emmarcada en el programa de recuperació econòmica Llíria Viva, oferix contractes de tres mesos per a persones desocupades

Llíria convoca un Pla d'Ocupació amb 45 llocs de treball
07/07/2020 -

L’Ajuntament de Llíria ha posat en marxa una altra de les mesures previstes en el programa per a la recuperació social i econòmica del municipi, Llíria Viva, enfront de la crisi del coronavirus. Hui s’ha publicat la convocatòria del Pla Municipal d’Ocupació, que inclou una oferta d’un total de 45 llocs de treball durant tres mesos, amb una jornada de 25 hores setmanals.

La convocatòria compta amb 3 places per a personal auxiliar administratiu, 1 d’oficial de pintura i altres 4 de construcció, 8 peons de construcció, i 29 d’oficis múltiples amb la reserva d’una per a persones amb diversitat funcional.

El regidor de Foment Econòmic, Joanma Miguel, ha destacat que este pla d’ocupació “està dotat amb 145.000 euros, als quals se sumaran altres 23.000 euros que es destinaran a un altre programa de beques formatives remunerades, amb 8 places, per a postgraduats”.

Les bases de la convocatòria ja estan disponibles en el tauler d’anuncis de la web municipal. Les instàncies poden presentar-se a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Llíria, del 13 al 28 de juliol, o de manera presencial en l’Oficina d’Atenció Ciutadana, sempre amb cita prèvia. Per a sol·licitar-la, es pot fer, des de hui mateix i fins al 20 de juliol, a través de l’App municipal o en el telèfon 962798282, en horari de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − 7 =