25n
25N
25N

Llíria realitzarà controls de velocitat per a estes festes de Pasqua

La Policia Local els durà a terme entre els dies 6 i 7 d’abril en diferents punts i vies de la localitat

Llíria realitzarà controls de velocitat per a estes festes de Pasqua
01/04/2021 -

L’Ajuntament de Llíria controlarà la velocitat en les diferents vies urbanes del municipi entre els dies 6 i 7 d’abril. Esta iniciativa, que estarà coordinada per la Policia Local, pretén conscienciar a la ciutadania de la importància de respectar les normes de trànsit per a evitar accidents i atropellaments.

Segons ha indicat el regidor de Mobilitat Sostenible, Paco García, “els controls es duran a terme en diferents punts de la localitat, especialment en les principals vies de circulació, que solen els trams on més se superen els límits establits per la normativa vigent”.

La regidoria de Mobilitat Sostenible indica que, a més d’esta campanya que s’estendrà fins al mes de maig, està previst realitzar una altra campanya de velocitat a l’estiu amb la nova reglamentació aprovada pel Govern a través de la Direcció General de Trànsit (DGT).

El principal objectiu d’esta mena de campanyes, tal com indica García, és “incrementar la sensació de seguretat en el municipi i millorar les condicions de convivència per a la ciutadania”. L’Ajuntament anunciarà en els seus canals oficials totes les campanyes puntuals de control de velocitat i de seguretat viària que vaja a dur a terme la Policia Local.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + quatre =