25n
25N
25N

Llíria continuarà amb les campanyes de control de velocitat en 2021

La Policia Local va tramitar sancions per excés de velocitat a un total de 608 persones en 2020 dins del pla de prevenció en el nucli urbà

Llíria continuarà amb les campanyes de control de velocitat en 2021
01/03/2021 -

Segons ha informat el regidor de Mobilitat Sostenible, Paco García, “durant l’exercici de 2020 es van realitzar per part de la Policia Local quatre jornades de control de velocitat amb radar en el nucli urbà de Llíria“. Aquestes es van dur a terme en dos períodes diferents, el primer durant els dies 22 i 23 de setembre, i el segon els dies 20 i 21 d’octubre.

En tots dos controls preventius, els agents van proposar un total de 608 sancions amb una mitjana de multa que ronda els 100 euros. D’aquestes sancions, l’Ajuntament ha fet efectives més de 50% mitjançant el ràpid pagament i amb bonificació. Al mateix temps, un 48% es troben en tràmit administratiu ordinari i solament un 2% han sigut anul·lades per diferents motius.

García ha recordat a la ciutadania que el Govern de l’Estat “ha aprovat una modificació del Reglament de Circulació que afectarà el dia a dia de la mobilitat a les nostres ciutats”. Els canvis, que s’aplicaran de manera gradual a partir del pròxim mes de maig, fan referència, sobretot, a la seguretat i la velocitat de conducció, amb l’objectiu de reduir la sinistralitat en les vies públiques.

D’altra banda, l’edil de Mobilitat Sostenible ha assenyalat que totes les sancions per excés de velocitat poden causar la pèrdua de punts del permís de conduir i, segons el grau de la infracció, derivar en responsabilitats penals. Per això, García fa una crida “a extremar la precaució i complir absolutament amb el límit de velocitat establit en cada via, per a fer de Llíria una ciutat més segura i amb més qualitat ambiental i benestar”.

Al llarg de 2021 es realitzaran noves campanyes de control de velocitat, amb la finalitat d’evitar conductes contràries al Reglament de Circulació i a la Seguretat Viària del municipi. Totes aquestes campanyes seran anunciades des del consistori a la ciutadania amb antelació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − dinou =