25n
25N
25N

Llíria clausura el IV curs sobre violència de gènere de la Diputació per al personal dels ajuntaments

Responsables polítics i tècnics dels municipis del Camp de Turia i Los Serranos han rebut formació sobre prevenció de la violència de gènere

Llíria clausura el IV curs sobre violència de gènere de la Diputació per al personal dels ajuntaments
04/11/2016 -

El municipi de Llíria ha acollit durant el mes d’octubre el quart curs sobre violència de gènere organitzat per la Diputació de València per a formar en aquesta matèria als responsables polítics i els tècnics dels ajuntaments, en aquest cas de les localitats del Camp de Turia i Los Serranos.

El principal objectiu del curs és oferir a alcaldes, regidors i funcionaris la formació adequada per a poder identificar i detectar conductes constitutives de violència de gènere. A més, des de l’Àrea d’Igualtat de la Diputació s’està treballant perquè tècnics i polítics dels ajuntaments estiguen capacitats per al disseny i la implementació de polítiques públiques d’Igualtat; una iniciativa que forma part del Pla Integral contra la Violència de Gènere impulsat per la nova Diputació. “Amb aquests cursos volem fomentar l’eradicació de la violència de gènere, aplicant teories bàsiques sobre Igualtat i promovent processos de reflexió que generen transformació social cap a una ciutadania més equitativa, igualitària i inclusiva”, segons ha explicat la diputada de Joventut, Igualtat i Esports, Isabel García.

Els destinataris són, sobretot, gestors d’àrees que afecten a la població jove, com esports, joventut, educació i ocupació, entre unes altres, amb la finalitat de que les polítiques que s’elaboren incloguenmesures que tinguen en compte les recomanacions d’estudis fets en aquest àmbit, incorporant guies i pautes sobre com ajudar adolescents a identificar la violència de gènere.

Els participants en el curs recentment clausurat a Llíria provenen dels ajuntaments de Alcublas, Casinos, la Pobla de Vallbona, L’Eliana, Llíria, Loriguilla, Marines, Pedralba, Riba-roja de Túria, San Antonio de Benagéber, Vilamarxant i Villar del Arzobispo, i de les Mancomunitats de Camp de Turia i la Serranía.

Els alumnes han rebut un diploma que acredita la seua participació i des de l’Àrea d’Igualtat se’ls ha sol·licitat opinió sobre el curs per a incorporar els canvis i nous continguts que contribuïsquen a millorar la qualitat d’aquestes formacions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − tres =

Informacion coronavirus